Metro
Metro Nieuws 17 feb 2019 / 12:35 uur

Wow: zoveel mensen keken er naar de Luizenmoeder

Dát de Luizenmoeder, eh, best wel een dingetje is, wisten we al, maar de tv-serie heeft nu zelfs zijn eigen kijkcijferrecord verbroken. Het totaal aantal kijkers voor de eerste aflevering komt uit op maar liefst 5,1 miljoen kijkers, meldt Stichting Kijk Onderzoek (SKO) zondag.

Record

In eerste instantie stond de teller op bijna vier miljoen kijkers, maar daar zijn er nog eens een miljoen bijgekomen door het aantal terugkijkers. Het record van vorig jaar stond op 4,7 miljoen, maar dat is nu dus 5,1 miljoen bij elkaar opgeteld geworden.

Aflevering twee

Wie weet wat de volgende aflevering, die zondagavond te zien is, weer zal brengen. Op NPO3 kunnen we in ieder geval zien hoe er naar een opvolger wordt gezocht voor juf Helma, die haar pensioen nadert.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wow: zoveel mensen keken er naar de Luizenmoeder
Sluiten