Metro
Metro Nieuws 28 feb 2019 / 07:25 uur

Wat gaat er vanavond gebeuren in Temptation Island?

Kun je niet wachten tot de nieuwe aflevering van Temptation Island donderdagavond? Dan licht Metro alvast een tipje van de sluier voor je op. Het belooft namelijk een spannende aflevering te worden: het is namelijk de dag van het kampvuur.

Zenuwen

De mannen en vrouwen bevinden zich nu vier dagen in de villa’s en gaan vandaag voor het eerste beelden van hun partner zien. Hoewel ze allen zeggen er wel vertrouwen in te hebben, bespeuren de vrouwelijke verleidsters toch enige zenuwen bij de mannen..

En die zenuwen bleken niet voor niets, de beelden zijn lang niet allemaal even rooskleurig. Nee, er zijn geen slippertjes geweest, maar het kampvuur is toch wel het moment waarop de twijfel inslaat. „Het kampvuur; dan start het spel. Dan start de mindfuck.

Twijfels

De mindfuck start inderdaad. Vooral bij Demi slaan de twijfels toe. „Je zag hem toch, hij loopt als een loops hondje achter haar aan.” Oei.

Ook Milou weet het allemaal niet meer zo zeker als ze een vreemde dame in Heikki’s kamer ziet, en Sidney vindt het maar „respectloze varkens". Als dat maar goed komt..

Reageer op artikel:
Wat gaat er vanavond gebeuren in Temptation Island?
Sluiten