Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 21 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Wat gaat er vanavond gebeuren in Temptation Island?

Wat staat er voor vanavond op het programma in Temptation Island? Metro licht alvast een tipje van de sluier op, het belooft namelijk spannend te worden..

Mannen vs mannen

De mannen gaan elkaar namelijk eindelijk ontmoeten! De vrouwen zagen vorige week al welk vlees ze in de kuip hadden (en de mannen waren de hele avond aan het wachten totdat zij dan ook hun rivalen zouden zien, maar dat bleef uit).

Donderdagavond is te zien hoe de mannelijke verleiders afreizen naar het resort en zich voorstellen aan de mannelijke deelnemers. Jietse richt zich meteen tot Heikki, de vriend van Milou. „Ik ben misschien rustig, maar onderschat me niet, want je vriendin noemt me nu al haar temptation”, klinkt het. Heikki was echter niet onder de indruk. „Hij kwam bij mij over als een snotneus”, maakt hij achteraf duidelijk.

Geen haar

Gaetan heeft het dan weer op de vriendin van Roger gemunt. „Roger, qua uiterlijk lijken we op elkaar, maar wat jij mist, is deze”, wijst hij naar zijn glimlach. „Daarvoor ben jij veel te lelijk”, reageert hij ‘gevat’.

Timone doet een poging Sidney te imponeren. „De sportieve klik is er al, zoals je kunt zien. Nu is het een kwestie van tijd”, daagt hij uit. Waarop Sidney hem meteen een steek teruggeeft. „Je hebt geen haar, man”, grijnst hij. Timone merkte eerder al op dat hij veel lijkt op Sidney, een opmerking die de afgelopen weken tot veel hoon leidde op social media. De gelijkenissen zijn nog net op een hand te tellen. Na afloop is het tijd voor een feestje, bij zowel de mannen als de vrouwen. Als dat maar goed gaat..

Voor volgende week staat het eerste kampvuur op het programma. Spannend!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.