Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 11 feb 2019

Vrouw gooit kat van hoog balkon: 800 euro boete

Om achthonderd euro boete te krijgen moet je flink te hard rijden, door rood, zonder gordel om en niet-handsfree bellen. Of je gooit je kat vanaf vijf hoog naar beneden, zo ontdekte een vrouw uit Oostende maandag.

De Vlaamse is door de rechter van Ieperen flink beboet voor haar vergrijp, dat zich afgelopen zomer afspeelde. De vrouw was niet in de rechtbank aanwezig om haar straf aan te horen, zo weet Het Laatste Nieuws.

Dronken

De vrouw was tijdens haar misdrijf zo dronken dat ze zelf amper nog op haar benen kon staan. Toch bleek ze nog wel bij machte om haar kat op te pakken, in de bedwang te houden en vanaf vijf hoog naar beneden te kieperen. Tal van getuigen, waaronder kinderen, zagen het gebeuren.

De poes hield een hoop fracturen over aan haar val. Ze overleefde het voorval dus wel, maar uiteindelijk werd toch besloten om haar in te laten slapen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Vrouw gooit kat van hoog balkon: 800 euro boete
Sluiten