Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Nieuws 23 feb 2019 / 22:04 uur

Vrouw belt politie nadat cokedealer haar belazert

Bijna iedereen kent het gevoel wel. Je wil een product kopen en blijkt achteraf een kat in de zak mee te hebben gekregen. Als je net 200 pond hebt neergeteld, voel je je toch wel belazerd. Logisch dat je dan de politie belt. Al is dat niet altijd even slim.

Bruine suiker

De Britse politie kreeg ook een bedonderde vrouw aan de telefoon. Ze was echter niet zomaar beduveld, een cokedealer had haar 200 pond lichter gemaakt. Ze kreeg niet de oppepper waar ze op hoopte, maar zat opgeschept met bruine suiker. Pas na de deal realiseerde ze zich dat ze was afgezet.

Agenten uit Craigavon, waar het telefoontje binnenkwam, postte het bijzondere telefoongesprek op Facebook.

Caller: I've been scammed.Me: Ok, are you out any money?Caller: Yeah I paid over £200 and got brown sugar…

Gepostet von Police Armagh, Banbridge & Craigavon am Donnerstag, 21. Februar 2019

Beller: Ik ben opgelicht
Agent: Oké, heb je geld verloren?
Beller: Ja, ik betaalde 200 euro en kreeg bruine suiker.
Agent: In plaats van wat?
Beller: Cocaïne.

Verrassing

„We zeggen het vaker en we zeggen het nu weer: drugsdealers geven om niks anders dan hun eigen zakken vullen", schrijft de agent bij de post. „Dat drugsdealers oplichters zijn, kan geen verrassing zijn!" De tip van de agent is een televisieprogramma in te schakelen als mensen zijn opgelicht door hun dealer.

Grappige reacties

De post kan natuurlijk op heel wat hilarische reacties rekenen. „Wie was de dealer, Mary Poppins?", schrijft iemand. Een ander laat weten dat geen enkele high zo fijn is als high worden van suiker. „Waar gaat het heen met de wereld als we niet eens meer de vriendelijke buurtdealer kunnen vertrouwen?", reageert een derde.

De bellende vrouw is overigens niet aan haar lot overgelaten. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er met de vrouw is gesproken en dat ze haar advies en hulp hebben aangeboden.

Reageer op artikel:
Vrouw belt politie nadat cokedealer haar belazert
Sluiten