Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 28 feb 2019

Verwendag voor dakloze vrouwen komt kappers tekort

Op de Haagse vrouwendag worden jaarlijks dak- en thuisloze vrouwen in het zonnetje gezet. Het moet een verwendag worden, voor vrouwen die weinig te besteden hebben en dagelijks tegen allerlei soorten problemen aanlopen. Maar er is één groot probleem voor de organisatie: er is een tekort aan vrijwilligers.

Te weinig kappers

Organisator Pakkie Deftig (Kessler Stichting) plaatste woensdag een oproep op Facebook, waarin ze uitleggen dat er pas één kapper is gevonden voor de dag. Maar er worden honderd vrouwen verwacht, en die ene kapper is natuurlijk veel te weinig. Daarom wordt gevraagd of er nog vrijwilligers te vinden zijn, die op 8 maart de vrouwen willen knippen.

UPDATE: WE HEBBEN MEER DAN GENOEG KAPSTERS. ECHT FANTASTISCH!!! BEDANKT ALLEMAAL VOOR HET DELEN EN REAGEREN!…

Gepostet von Pakkie Deftig am Mittwoch, 27. Februar 2019

De hele dag moeten kapsters, visagistes, reikimasseuses, pedi- en manicures ervoor zorgen dat de vrouwen hun zorgen even kunnen vergeten en lekker kunnen ontspannen. Er wordt nog hard gezocht naar vrijwilligers, aanmelden kan via de site.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Verwendag voor dakloze vrouwen komt kappers tekort
Sluiten