Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 9 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Valentijnscadeau: een kakkerlak naar je ex vernoemen

Het perfecte Valentijnsdagcadeautje aan jezelf bestaat ni- ho. Wat dacht je van een kakkerlak naar je ex vernoemen? Klinkt goed toch? Dat is nog niet eens het hele verhaal.

UPDATE: We had a tremendous response in 2019! Keep in mind that this post applies to our promotion in 2019. Stay posted…

Posted by El Paso Zoo on Monday, February 4, 2019

In een dierentuin in Texas, Amerika, kun je in het kader van Valentijnsdag een kakkerlak naar je ex vernoemen. Die diertjes zullen vervolgens aan de stokstaartjes gevoerd worden. Win-win situatie dus.

Quit Bugging Me

„De stokstaartjes vinden de kakkerlakken een heerlijke snack”, vertelt een medewerker van de El Paso Zoo aan KFox14. „Dit is de perfecte manier om de gemeenschap te betrekken in onze activiteiten.”

Helaas is er in Nederland nog geen soortgelijk initiatief, maar je kunt altijd nog meegenieten van de livestream die de dierentuin voor de gelegenheid heeft klaargezet.

Volgens het park is het evenement – dat trouwens de geweldige naam ‘Quit Bugging Me’ draagt – zo’n groot succes, dat binnenkort ook de andere dieren ervan kunnen meegenieten.

We've had a TREMENDOUS response to our Quit Bugging Me event! ❤️ So much that we have decided to spread the love to some of our other animals here at the zoo! We'll keep you posted on feeding times next week!

Posted by El Paso Zoo on Thursday, February 7, 2019

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.