Metro
Metro Nieuws 5 feb 2019 / 09:11 uur

Tragisch: hondje wacht op verdwenen voetballer

Dat dieren net zoveel gemis kunnen ervaren als mensen, bewijst een nieuwe foto van het hondje Nala, die trouw op zijn baasje voor het raam wacht. Zijn eigenaar is de Argentijnse voetballer Emiliano Sala, die al sinds 22 januari vermist is.

Hartverscheurend

De zus van Sala plaatst het hartverscheurende beeld op Facebook. "Nala is ook op jou aan het wachten…", schrijft ze erbij. De hoop op een hereniging met het hondje is inmiddels nihil: het wrak van het vliegtuig waar de Argentijnse voetballer in zat, werd zondag gevonden. Er is nu één lichaam ontdekt. Het is nog onduidelijk of het om Sala gaat.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218362307552885&set=a.10202473450061378&type=3

Goede band

De voetballer heeft zichtbaar een goede band met zijn hond: op Instagram zijn heel wat foto’s van de twee te vinden. Volgens Daily Mirror was Nala zelfs één van de redenen waarom Sala na zijn transfer naar Cardiff was teruggekeerd naar Frankrijk. Ons hart huilt een beetje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tragisch: hondje wacht op verdwenen voetballer
Sluiten