Metro
Metro Nieuws 15 feb 2019 / 07:11 uur

Ophef over ‘ongepast’ zoenfilmpje Gerard Joling

Er is ophef ontstaan over een filmpje waarop Gerard Joling een jongen een, eh, stevige pakkerd op de mond geeft. De video ging eerder al viral, maar nu verklaart de jongen tegenover RTL Boulevard het als ‘zeer ongepast’ te hebben ervaren.

Geintje

De kus vond plaats in Gerlos, een wintersportgebied in Oostenrijk. Volgens het management van Gerard Joling gebeurde ’t in een ‘gezellige setting in de kroeg’ en was de zoen voornamelijk een geintje. Er zou verder niks aan de hand zijn, maar nu treedt de jongen naar buiten met een íets ander verhaal.

Houdgreep

Zo verklaart de jongen, die niet bij naam genoemd wordt door het platform, dat hij alleen een foto wilde maken met de populaire zanger. Joling pakte hem toen in een houdgreep, waar hij ‘niet heel blij mee was’, zoals volgens de vakantieganger ook op het filmpje te zien is. Hij zou gewoon een vriendin en kind thuis hebben zitten en vindt het vervelend hoe de media nu op hem duikt. In de situatie wist hij zich simpelweg geen houding te geven, want: „Het was toch Gerard Joling."

Verdere stappen

De man heeft al contact gehad met het management van Joling, maar weet nog niet of hij verder stappen gaat ondernemen. Maar: „Als het bij een vrouw was gebeurd, was het een heel ander verhaal geweest”, zegt hij tegen RTL Boulevard.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ophef over ‘ongepast’ zoenfilmpje Gerard Joling
Sluiten