Metro
Metro Nieuws 13 feb 2019 / 13:13 uur

Nieuwste internettrend: hoe beweegt een stokbrood?

Als je maar lang genoeg op Twitter rondhangt, kom je vanzelf de krochten van het internet tegen. Hielden de social media zich vorig jaar nog bezig met een rollende citroen – en voor de veteranen onder ons: Yanny of Laurel – nu houdt een stokbrood tienduizenden mensen in zijn greep.

De beweging van een stokbrood

„Als een stokbrood kon bewegen, op welke manier zou die dat dan doen?" Dat is vraag die al enkele dagen op het internet rond circuleert.

In het filmpje zijn vier opties te zien. Het stokbrood beweegt als een worm, ofwel als een galopperend paard, als een rollende robot of als een kruipende rups. Mensen komen massaal met antwoorden en argumenten.

Rollende robot

Uit de uitslag van de zeer nodige poll blijkt dat een merendeel van de mensen denkt dat ‘rollende robot’ de enige optie is. Want, zo merkt iemand op, anders kan de korst van het brood niet intact blijven. Heel wat voer voor discussie dus.

Zoveel opties! Omdat veel respondenten het eens waren met het argument dat het stokbrood enkel ‘rechte’ bewegingen kan maken, heeft de maker van de filmpjes er vervolgens nog vier nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Beweegt het stokbrood al rollend, van kant naar kant, lopend als een wandelstok of als slang? Ga gerust zelf op onderzoek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwste internettrend: hoe beweegt een stokbrood?
Sluiten