Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 13 feb 2019 / 15:55 uur

Man mikpunt van spot na bizarre Valentijnsoproep

Meestal voldoet een perfecte partner aan een aantal eisen; het eisenpakket van een 35-jarige Australiër was echter zo bont dat hij viraal ging. En dan niet op de manier zoals hij dat waarschijnlijk graag wil.

Veel vrouwen verbazen zich over de gigantische lijst van onrealistische Valentijnsverwachtingen, bizarre eisen en ronduit seksistische en racistische bewoordingen.

Valentijnverlanglijst

De dertiger deelde zijn verlanglijstje voor Valentijnsdag op Facebook en ging vrij snel viraal, honderden vrouwen reageerden op zijn oproep. Normaliter is dit goed nieuws, maar de vrouwen waren allerminst van plan om met deze single te daten. Dit had hij dan ook vooral aan zichzelf te danken. Waarom? Een vacature voor een topmodel van een gerenomeerd modemerk stelt nog minder hoge eisen aan het uiterlijk.

Zijn perfecte partner moest niet te oud en niet te jong zijn, tussen de 19 en 23 jaar. Ben je langer dan 1 meter 55? Helaas, dan ben je te groot voor hem. Ook op het gebied van gewicht is hij uitermate kritisch, weeg jij tussen de 43 en 47kg? Gefeliciteerd, je bent door naar de volgende ronde. Als het om afkomst gaat, is hij ‘iets’ minder kritisch; een witte vrouw zou perfect zijn, maar over een ‘halfbloedje’ of ‘iets anders exotisch’ doet hij ook niet moeilijk.

Een selfie van de single met een Snapchatfilter ©Mumsnet, Facebook

‘Innie vagina’

De snapchatfiltersingle verlangt verder een dame met een goede baan die rondrijdt in een mooie auto met regelmatige bezoekjes aan de sportschool. Over de intieme zone is hij eveneens duidelijk: dit dient een ‘innie vagina‘ te zijn. – vrij vertaald: de lippen van de voorbibs dienen zich niet buiten de gebaande paden te bevinden. – Wanneer je ook nog cup C hebt, dan is het voor nu helemaal in orde. Voldoe je hier niet aan? Dan hoef je hem geen berichtje te sturen.

De lijst gaat door en door: piercings en ‘goedkope’ tattoo’s vindt hij uit den boze en er worden bovendien voorwaarden gesteld aan het verleden. Ex-fuckbuddies of ex-partners zijn een no-go en zeker niet als het bekenden van hem zijn. Ook zit een LAT-relatie er niet in, zijn perfect partner verhuist namelijk speciaal voor hem naar Canberra, de hoofdstad van Australië.

Maar wacht, er is meer! De 35-jarige wil alleen een date met een vrouw die een fijne persoonlijkheid heeft met gevoel voor humor. Heb je de neiging om discussies aan te gaan of ‘nee’ te zeggen? Dan is het helaas geen match. Tenslotte moet zijn geliefde niet al te jaloers of onzeker zijn aangelegd en er tegen kunnen als ‘papa een weekendje op pad is’. Voldoe je aan al deze eisen? Dan mag je hem een lief berichtje sturen.

De bizarre oproep die op sociale media verscheen ©Mumsnet, Facebook

Hart tegen Hard

Op het internetforum Mumsnet wordt de kieskeurige single op meedogenloze wijze door de mangel gehaald. Een van de vrouwen in de reacties verklaart dat zij precies zo’n soort heeft om haar meest imperfecte partner te beschrijven. Het feit dat hij op zijn 35ste nog single is, wordt door velen als vrij logisch beschouwd.

De man krijgt eveneens beschuldigingen van zowel seksisme als racisme op zijn dak. De oproep voelt volgens een reactie zelfs aan als een grap. „Het lijkt wel alsof een ex-vriendin dit over hem geschreven heeft om anderen te waarschuwen wat een klootzak het is."

Het is niet bekend of er überhaupt iemand bestaat die aan zijn wensen voldoet. En mocht deze ‘droomvrouw’ daadwerkelijk bestaan, dan moet zij natuurlijk ook zelf nog zin hebben om haar leven te delen met deze man. Vermoedelijk is de kans hierop kleiner dan dat jij op dezelfde dag zowel de vriendenloterij wint als trouwt met Kim Lian van der Meij om vervolgens door de bliksem getroffen te worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man mikpunt van spot na bizarre Valentijnsoproep
Sluiten