Naomi Defoer
Naomi Defoer Nieuws 18 feb 2019 / 08:04 uur

Luizenmoeder verpulvert NOS Journaal en eigen record

De Luizenmoeder heeft opnieuw een kijkcijferrecord verbroken. Maar liefst 4.176.000 kijkers zaten zondagavond aan de buis gekluisterd tijdens de tweede aflevering van het nieuwe, tweede, seizoen. Blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Record

Vorige week keken bijna vier miljoen fans hoe Anton, de sullige directeur van basisschool De Klimop, investeerde in de veiligheid en juf Helma schaamteloos een sigaret uit het raam rookte. Dit aantal liep zelfs op tot 5,1 miljoen kijkers, nadat de ‘late’ kijkers erbij opgeteld werden. Vorig jaar was het record van het programma nog 4,7 miljoen.

Met haar record stootte De Luizenmoeder afgelopen zondag het NOS Journaal van de troon, het op één na beste bekeken programma met 2.645.000 kijkers, gevolgd door Studio Sport Voetbal met meer dan 2,5 miljoen kijkers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Luizenmoeder verpulvert NOS Journaal en eigen record
Sluiten