Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 15 feb 2019 / 14:56 uur

Kraan valt om en belandt op woonhuis

Dat is raar thuiskomen: waar eerst je dakkapel zat, vind je nu een heikraan in je slaapkamer. In Vlaardingen is vrijdagmiddag een heikraan op een woonhuis gevallen. Gelukkig waren de bewoners van het huis op dat moment niet thuis.

Geen gewonden

De kraan op het bouwterrein in de wijk Holy viel door nog onbekende oorzaak om en belandde op het huis. De kraanmachinist, die de kraan op dat moment gewoon aan het bedienen was, stapte wonderbaarlijk genoeg ongedeerd uit de kraan. Dat heeft de veiligheidsregio laten weten.

Door het ongeval ontstond een gaslek, maar dat kon snel opgelost worden. Met de zonnepanelen op het dak liep het wat minder goed af. Die moesten namelijk stroomloos gemaakt worden, maar ze hebben nu eenmaal geen aan/uitknop, meldt de veiligheidsregio.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kraan valt om en belandt op woonhuis
Sluiten