Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 11 feb 2019

Jackpot van 27,8 miljoen valt in Brabantse Reusel

In het Brabantse Reusel-De Mierden is iemand maandagmorgen wakker geworden met het nieuws dat hij of zij de jackpot van de staatsloterij heeft gewonnen. Als dat niet een fijne manier van wakker worden is, dan weten wij het ook niet meer.

Advies en begeleiding

Het winnende lot met nummer CA 43802 werd gekocht in een winkel, en levert de winnaar een bedrag van 27,8 miljoen euro op. Indien gewenst, staat het de winnaar vrij om advies en begeleiding in te schakelen. Dat schrijft Omroep Brabant maandagmorgen.

Deze plotselinge rijkdom kan zorgen voor de nodige verwarring in de financiële huishouding. Het is daarom gebruikelijk winnaars van grote geldprijzen uit te nodigen op het kantoor van de Nederlandse loterij, de staatsloterij maakt hier onderdeel van uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Jackpot van 27,8 miljoen valt in Brabantse Reusel
Sluiten