Metro
Metro Nieuws 20 feb 2019 / 10:05 uur

Het belooft een spannende WIDM te worden zaterdag

Weet jij al zeker wie de mol is? Of lijd je toch aan tunnelvisie… Het 19e seizoen komt bijna op z’n einde met de halve finale zaterdag. En uit de teaser blijkt dat het zomaar eens heel spannend kan gaan worden.

View this post on Instagram

Nog drie kandidaten en één Mol in het spel! En er kan… een vrijstelling voor de finale worden verdiend… 😱 Zaterdag om 20.30 uur bij @omroep.avrotros op NPO 1. #widm #wieisdemol #mol #zaterdag #tv #kijken

A post shared by Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) on

Vrijstelling

Er kan namelijk een vrijstelling verdiend worden. Een vrijstelling! Voor de finale! Daarmee kan een van de kandidaten gelijk door naar de volgende aflevering, zonder het scherm te zien. En in dit geval is dat dus de allerlaatste aflevering van het seizoen.

Het belooft sowieso spannend te worden, als we de Molhints een beetje moeten geloven. De theorie doet zich namelijk de ronde dat er leaders langzaam bekend maken wie de mol is.

'MOL IS…'

Wanneer je de namen van de opdrachten die in de volgorde van de intro voorbij komen opschrijft, dan krijg je de zin 'MOL IS…'.De naam van de opdracht met de motor zou ons dus de eerste letter van de Mol kunnen geven!

Gepostet von Wie is de Mol Hints & Aanwijzingen am Sonntag, 10. Februar 2019

Mol

Volg je ‘m nog? De kanshebbers op een finaleplaats zijn Merel, Sinan, Nielson en Sarah. De meeste kijkers verdenken Nielson of Sarah als mol. Maar of dat ook echt zo is, zie je pas op 9 maart. Spannend!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het belooft een spannende WIDM te worden zaterdag
Sluiten