Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 20 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Het belooft een spannende WIDM te worden zaterdag

Weet jij al zeker wie de mol is? Of lijd je toch aan tunnelvisie… Het 19e seizoen komt bijna op z’n einde met de halve finale zaterdag. En uit de teaser blijkt dat het zomaar eens heel spannend kan gaan worden.

Vrijstelling

Er kan namelijk een vrijstelling verdiend worden. Een vrijstelling! Voor de finale! Daarmee kan een van de kandidaten gelijk door naar de volgende aflevering, zonder het scherm te zien. En in dit geval is dat dus de allerlaatste aflevering van het seizoen.

Het belooft sowieso spannend te worden, als we de Molhints een beetje moeten geloven. De theorie doet zich namelijk de ronde dat er leaders langzaam bekend maken wie de mol is.

'MOL IS…'

Wanneer je de namen van de opdrachten die in de volgorde van de intro voorbij komen opschrijft, dan krijg je de zin 'MOL IS…'.De naam van de opdracht met de motor zou ons dus de eerste letter van de Mol kunnen geven!

Posted by Wie is de Mol Hints & Aanwijzingen on Sunday, February 10, 2019

Mol

Volg je ‘m nog? De kanshebbers op een finaleplaats zijn Merel, Sinan, Nielson en Sarah. De meeste kijkers verdenken Nielson of Sarah als mol. Maar of dat ook echt zo is, zie je pas op 9 maart. Spannend!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.