Metro
Metro Nieuws 20 feb 2019 / 07:37 uur

Heel veel zon verwacht dit weekend!

Dinsdag mocht dan een aardig bewolkte dag zijn, dit weekend zit je alweer helemaal goed. De zon gaat dit weekend namelijk goed hard schijnen en het kan wel 15 graden worden! Trek die korte broek maar uit de kast.

Zon-overuren

Normaal gesproken is het in deze periode zo’n 5 graden, schrijft Weeronline. De zon draait dit weekend overuren en door het gebrek aan wind voelt het dit weekend alsof het al volop lente is. Voor de schaatsliefhebbers is het even slikken: de kans dat het nog even winter wordt slinkt met de dag.

Maar tot dat zonnige weekend moet je nog heel even de komende dagen uitzitten. Dan is het namelijk nog bewolkt, met af en toe wat regen en een schaars zonnetje. De temperatuur ligt rond de 10 graden.

Zaterdag wordt het zonnig en kan het lokaal wel 16 graden worden. Zondag wordt het nóg beter dan zaterdag, met meer zon. Er wordt in het weekend geen regen verwacht en er staat weinig wind, perfect buitenweer.

Na het weekend wordt het iets minder warm, maar het blijft nog steeds een aardig lente-temperatuurtje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Heel veel zon verwacht dit weekend!
Sluiten