Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 11 feb 2019

Heel Holland Bakt opent inschrijving nieuw seizoen

Heb je Robèrt van Beckhoven afgelopen weekend ook zo gemist? De voorbije weken was hij te zien in Wie Is De Mol? én Heel Holland Bakt, maar dit keer was er geen spoor van hem. Als je dat wil goed maken door de meesterpattisier extra vaak te zien – en goed kan bakken – dan kan je je het beste aanmelden voor Heel Holland Bakt.

Proef-dag?

De populaire tv-show is een week na het sluiten van het seizoen namelijk alweer op jacht naar nieuwe kandidaten voor volgend jaar. Wie zich wil inschrijven, moet dat voor 23 maart gedaan hebben. Of er net zoals afgelopen jaar een proefdag zal komen, waar liefhebbers zich moeten laten gelden voor een plekje in de serie, is niet bekend.

De plaatsjes bij Heel Holland Bakt zijn gewild, zo blijkt wel uit de woorden van de kersverse winnares Anna Yilmaz. „Een paar dagen voor de auditie zette ik pas weer voet aan wal. Hierdoor heb ik amper de tijd gehad om te oefenen voor mijn auditietaart. Ik had gelukkig wel al iets bedacht; het werd een cake met kardemom, bosvruchtenjam, frambozenmousse en een frisse yoghurtfrosting. Én ik had er oublies bij gemaakt.”

Seizoen zeven

Heel Holland Bakt begint komend jaar aan seizoen nummer zeven. Hans Spitsbaard, Annemarie Pronk, Serena Solari, Menno de Koning en Rutger van den Broek zijn naast Yilmaz de andere oud-winnaars.

Wil je meedoen? Meld je dan hier aan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Heel Holland Bakt opent inschrijving nieuw seizoen
Sluiten