Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 17 feb 2019 / 08:15 uur

Familie en vrienden nemen afscheid van Emiliano Sala

Familie en vrienden hebben Emiliano Sala de laatste eer bewezen. Ze woonden de uitvaart bij in een gymzaal in Progreso, waar de verongelukte Argentijnse voetballer vroeger vaak speelde. Trainer Neil Warnock en directeur Ken Choo van Cardiff City waren ook aanwezig. De uitvaart begon met een wake bij de amateurclub waar Sala’s voetbalcarrière begon.

Na de dienst werd de kist door familie en vrienden naar buiten gedragen. Buiten stonden mensen om de voetballer de laatste eer te bewijzen. Sala is in besloten kring gecremeerd.

Foto: ANP

Verdwenen van radar

Sala en piloot David Ibbotson zaten in het vliegtuig dat op maandag 21 januari van de radar verdween. De twee waren op weg van Frankrijk naar Engeland, nadat de voetballer van FC Nantes voor 20 miljoen euro was overgenomen door Cardiff City.

Het lichaam van de 28-jarige Argentijn werd pas twee weken later in het wrak gevonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Familie en vrienden nemen afscheid van Emiliano Sala
Sluiten