Metro
Metro Nieuws 17 feb 2019 / 11:29 uur

Doodeng: parachute van Belgische vrouw opent niet

Het is voor veel mensen een klassieke nachtmerrie: een sprong maken uit een vliegtuig en vervolgens je parachute niet open krijgen. Zaterdag overkwam het een vrouw in het Belgische plaatsje Spa-La Sauvenière, meldt het Laatste Nieuws.

Ervaren springers

Het slachtoffer maakte onderdeel uit van een groep van zestien ervaren parachutespringers. De waaghalzen hadden plannen om figuren te vormen in de lucht. So far so good, tot na de sprong één van de parachutes niet open bleek te gaan.

Vechten voor haar leven

De vrouw is, wonder boven wonder, nog in leven. De val van de vijftiger werd afgeremd door een aantal bomen. Ze vecht op het moment wel voor haar leven in het ziekenhuis, ze werd namelijk zwaargewond gevonden. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Doodeng: parachute van Belgische vrouw opent niet
Sluiten