Metro
Metro Nieuws 16 feb 2019 / 09:56 uur

De ‘pikante randjes’ van de Huishoudbeurs

Waar denk jij aan bij de Huishoudbeurs? Overvolle trolly’s vol (gratis) goodies, grote groepen vrouwen die in de trein onderweg zijn, schoonmaakartikelen?

Die zijn vast allemaal te vinden bij de jaarlijkse beurs die van zaterdag 16 tot en met zondag 24 februari in de RAI Amsterdam gehouden wordt. Maar voor lustliefhebbers is er ook genoeg te vinden. De beurs belooft namelijk de ‘pikante randjes’ op te zoeken.

Beha’s pimpen en advies vragen

Het thema van de beurs is dit jaar Liefde & Lust. Dat uit zich vooral in het Plein der Lusten, waar een ‘erotische virtual reality experience’ te beleven is. Ook kan je daar je beha pimpen, advies inwinnen bij sexperts en erotisch dichten. Wij zijn benieuwd…

Wie het liever iets rustiger aan doet, kan bij de 74e editie van de beurs ook aan stoelyoga en mindfulness doen, het wijntheater bezoeken en workshops volgen.

Liever geen sixpack?!

De Huishoudbeurs peilt het hele jaar door de mening van vrouwen via social media. Uit die polls, passend bij het thema, blijkt onder meer dat 70 (!) procent van de vrouwen liever een man met een bierbuik heeft dan eentje met een sixpack, en dat seks op een eerste date uit den boze is (90 procent).

https://giphy.com/gifs/uvZdKl8zh0DG8

Vorig jaar kwamen er 212.000 mensen op de beurs af, ook mannen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De ‘pikante randjes’ van de Huishoudbeurs
Sluiten