Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 4 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Broer rapper Feis uit coma ontwaakt

De 31-jarige broer van rapper Feis is uit zijn coma ontwaakt. Dat meldt de politie. De man lag al sinds nieuwjaarsochtend in een coma nadat hij zwaargewond raakte bij een schietincident. Bij het incident kwam rapper Feis om het leven.

Schutter

De dader is nog steeds spoorloos. Dinsdag zal er aandacht aan het schietincident worden besteed in het programma Opsporing Verzocht. Daar zal de moeder van de twee mannen worden geïnterviewd. Ook zal de politie meer informatie geven over de man die het vuur opende op Feis en zijn broer.

Op 1 januari werden Feis en zijn broer beschoten in Rotterdam. Dat zou gebeurd zijn na een kroegruzie. Het zou gaan een restaurant aan de Nieuwe Binnenweg. De schutter kwam de zaak in en zou ruzie hebben gekregen met een man vanwege het omstoten van een glas. In het restaurant trok de man al een wapen en dreigde hij te schieten, waarop de mannen het restaurant zijn uitgezet.

De ruzie zou zich buiten hebben voortgezet, waarna Feis en zijn broer uiteindelijk werden neergeschoten. Feis overleed daarbij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.