Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 10 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Top ‘Mocro-maffia’ gelinkt aan 12 moorden

De top van de ‘Mocro-maffia’ wordt in verband gebracht met zeker twaalf moorden en pogingen daartoe. Dat blijkt uit verklaringen die kroongetuige Nabil B. heeft afgelegd.

Het gaat om Ridouan Taghi en Saïd Razzouki, de twee meest gezochte criminelen van Nederland. Zij zouden achter het grootste deel van de moorden zitten. De Telegraaf meldt dat het nog nooit is gebeurd dat een kroongetuige zoveel levensdelicten aan één persoon koppelde, in dit geval Ridouan Taghi.

Liquidatie na liquidatie

Kroongetuige Nabil B. wordt zelf verdacht van betrokkenheid bij een liquidatie in 2017. Hij stapte zelf naar justitie toe om een deal te sluiten, waarop zijn volstrekt onschuldige broer in maart vorig jaar geliquideerd werd. B. wordt daarom zwaar beveiligd.

Ridouan Taghi en Saïd Razzouki zijn op dit moment de twee meest gezochte criminelen van Nederland. Justitie heeft een beloning van honderdduizend euro uitgeloofd voor de gouden tip over de verblijfplaats van de twee mannen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.