Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 4 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Moeder van vlogger Enzo Knol klimt ook in de camera

Meestal is het zo moeder, zo zoon, maar in huize Knol zijn de rollen omgedraaid. Irma Knol, de moeder van ‘s Nederlands populairste vlogger Enzo Knol, heeft besloten ook in de camera te klimmen. De 52-jarige moeder gaat zelf ook vloggen. Vanaf 10 januari krijgt ze wekelijks haar eigen vlog op Libelle TV, maakte uitgeverij Sanoma vrijdag bekend.

In De Week van Irma Knol doet zij wekelijks verslag van haar soms chaotische leven met haar bekende zoons en haar liefde voor motorrijden en fitness – en eigenlijk alles waar ze enthousiast van wordt. „Een mooie zonsondergang, een recept dat goed is gelukt, een motorritje, voeding en fitness, allemaal dingen waar ik blij van word. Ik wil de kijkers graag wat positiviteit meegeven.”

Gewend aan de camera

Irma komt al regelmatig voorbij in de vlogs van haar zoons Enzo en Milan, die samen goed zijn voor vier miljoen volgers op YouTube. „In het begin vond ik het weleens vervelend als Enzo tijdens het eten filmde. Dan dacht ik: moet dat nu? Als hij nu langskomt, weet ik dat-ie z’n camera bij zich heeft. Dat is zo gegroeid, ik merk het nauwelijks nog.”

Carrièreswitch

Irma heeft 300.000 volgers op Instagram. Ze twee huwelijken achter de rug. Sinds zeven jaar is ze gelukkig met haar nieuwe partner Gert. Zij heeft drie kinderen: Milan (27), Enzo (25) en Sjen (13). Tot voor kort werkte Irma als secretaresse.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.