Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 13 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Moeder gebruikt vibrator voor ontspanning zieke baby

Dat je een vibrator niet alleen maar voor bij de seks kunt gebruiken, blijkt uit het verhaal van een Facebookpagina voor geboorte, borstvoeding en gezondheid bij baby’s. Zij ontvingen een foto van een tevreden moeder die een vibrator gebruikte, die niet bepaald in het straatje ‘dagelijks’ te plaatsen valt. De vibrator werd namelijk gebruikt op de rug van een baby…

De vrouw kwam op het idee toen ze wanhopig op zoek was naar manieren om haar zieke baby te kalmeren. De baby had last van bronchitis en om het kindje te kalmeren bleken de trillingen op de rug de perfecte remedie.

Stomende badkamer

Sinds de Facebookpagina de foto online gooide, is het bericht meer dan 13 duizend keer gedeeld en zijn er meer dan 18 duizend reacties op de foto gekomen. De beheerder van Melons and Cuties, zoals de Facebookpagina heet, geeft als tip om de vibrator op de rug van de baby te gebruiken in een stomende badkamer. ,,Briljant! Jullie moeten weten dat veel ziekenhuizen en ademtherapeuten deze techniek gebruiken bij de behandeling van ademhalingsproblemen in de ziekenhuisomgeving. Het is gebruikelijk. We delen gewoon de informatie en verkopen dit product niet. Bovendien keuren wij mom-shaming af en zullen nare opmerkingen worden verwijderd", aldus Melons and Cuties.

https://www.facebook.com/Melonsandcuties/posts/2192825567422233:0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.