Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 2 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Meer details in zaak rapper Feis, schutter spoorloos

De Nederlandse urbanscène is in rouw vanwege de dood van rapper Feis, die op 1 januari tijdens de viering van oud en nieuw werd neergeschoten in Rotterdam. De Telegraaf heeft nu meer details over de zaak naar buiten gebracht.

Zo verklaart de krant dat er nog druk gezocht wordt naar de schutter die de rapper heeft doodgeschoten en zijn 31-jarige broer verwondde. Er zijn zeven verdachten aangehouden, vier mannen en drie vrouwen in de leeftijd 15 tot 45 jaar, maar het lijkt erop dat de dader er nog niet bij zit.

Ruzie in restaurant

Ook weet de krant te melden waardoor de schietpartij eigenlijk is ontstaan. Er zou een ruzie zijn geweest in een restaurant aan de Nieuwe Binnenweg, aldus een bron van de politie. De schutter kwam de zaak in en kreeg ruzie met een man vanwege het omstoten van een glas. In het restaurant trok de man al een wapen en dreigde hij te schieten, waarop de mannen het restaurant zijn uitgezet.

Volgens de bron probeerde de broer van de schutter tijdens de ruzie te bemiddelen, maar kreeg uiteindelijk ook hij ruzie met de man met het wapen. Daarna zou ook Feis zich gemengd hebben in de ruzie. De man liet Feis volgens de berichtgeving niet uitpraten, maar schoot hem neer. Toen de broer van Feis wilde ingrijpen werd ook hij geraakt. De broer van Feis ligt nog steeds in het ziekenhuis, Feis overleed daar aan de verwondingen van de schietpartij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.