Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 22 jan 2019 / 05:39 uur

Er zijn veel meer vliegtickets verkocht in 2018

In 2018 pakten we vaker het vliegtuig dan de voorgaande jaren. Volgens luchtvaartkoepel IATA en BSP Nederland zijn er een recordaantal tickets verkocht. De Telegraaf meldt dat het gaat om een stijging van 7 procent, ten opzichte van vorig jaar. Het ging om ruim negen miljoen transacties.

Koopjes vliegen je om de oren

„Het is kolder dat de consument zich zou schamen om een vliegvakantie te nemen. Dat is slechts een heel kleine groep. In werkelijkheid vliegen we erop los", zegt voorzitter Frank Oostdam van reisbrancheorganisatie ANVR.

De enorme prijsconcurrentie draagt volgens de krant sterk bij aan de vlieganimo. De koopjes vliegen de reizigers om de oren. Daarbij zijn exotische bestemmingen steeds meer in trek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Er zijn veel meer vliegtickets verkocht in 2018
Sluiten