Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 20 jan 2019

Er kan weer geschaatst worden op natuurijs

Goed nieuws voor alle schaatsliefhebbers! Na de vorst in de nacht van zaterdag op zondag hebben verschillende ijsbanen in het land zondag de deuren kunnen openen. Onder meer in het Utrechtse Doorn, het Zuid-Hollandse De Lier en het Groningse Noordlaren kunnen schaatsliefhebbers hun hart ophalen.

Eerste marathon

Bij de Doornsche IJsclub zijn schaatsers zondag sinds 8.00 uur welkom op het natuurijs in Doorn. De eerste schaatser daar was de burgemeester. Volgens de ijsclub waren er een uur na opening al behoorlijk wat liefhebbers.

Ook IJsclub Hard gaat-ie in De Lier laat weten dat de ijsbaan zondag open is. IJsvereniging Noordlaren denkt zelfs al na over de eerste marathon. Aan RTV Noord heeft de vereniging laten weten dat de ijsbaan open is. „de volgende stap is een marathon”, zo zou de vereniging hebben gemaild naar de regionale omroep.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Er kan weer geschaatst worden op natuurijs
Sluiten