Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 31 jan 2019 / 16:46 uur

Alle slachtoffers Belgisch drugslab zijn Nederlands

Alle mannen die dinsdag dood werden gevonden in een drugslab in België zijn Nederlands. De derde man is inmiddels geïdentificeerd en blijkt een 22-jarige Armeniër uit Valkenswaard. Dat heeft het Openbaar Ministerie in Belgisch-Limburg bekend gemaakt.

Giftige dampen

Woensdagavond werd duidelijk dat de andere twee mannen ook de Nederlandse identiteit hadden, zij zijn 25 en 23 jaar en komen uit Eindhoven. Ze zijn allemaal zeer waarschijnlijk omgekomen door de giftige dampen.

De politie was dinsdag in de loods in het Belgische Eksel polshoogte gaan nemen na het nabijgelegen Eindhoven. Er was een tip binnengekomen uit het nabijgelegen Eindhoven. Bij aankomst werd de brandweer gealarmeerd, vanwege een chemische geur.

De loods deed al jaren dienst als bandencentrale en autogarage. Wat zich in het drugslab heeft afgespeeld is niet duidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Alle slachtoffers Belgisch drugslab zijn Nederlands
Sluiten