Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 12 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

Vrouw zoekt zaaddonor: Echtgenoot niet knap genoeg

Een 30-jarige man deelde onlangs een wel heel pijnlijk boodschap op Reddit. Zijn vrouw blijkt hem niet knap genoeg te vinden om samen met hem een kindje te krijgen. Pas na twee uur discussiëren kwam naar voren waarom de vrouw op zoek wilde naar een zaaddonor.

„We hadden het over kinderen en mijn vrouw stelde voor om een spermadonor te nemen omdat het kind dan kans zou hebben op een goed leven. Ik wist niet wat ik hoorde en vroeg haar om uitleg. Ze vertelde dat als de baby de genen zou hebben van een ongelooflijke aantrekkelijke en slimme man dat hij of zij dan een makkelijker en gelukkiger leven zou leiden.” Aldus de man. Hij vervolgt: „Probeer je dan maar eens niet beledigd te voelen.”

Onaangenaam verrast

Hoewel de man toegeeft het zeer pijnlijk vond om te horen dat zijn vrouw hem niet knap genoeg vindt, vindt hij haar nog wel steeds perfect voor hem. „Het is zover gekomen dat ik die zaaddonor intussen al aan het overwegen ben.”

Na het plaatsen van zijn verhaal kreeg de man honderden reacties. Volgens de Telegraaf plaatste de man zelfs twee updates. Zo liet hij weten dat hij zijn vrouw heeft voorgesteld naast een zaaddonor dan ook een eiceldonor te gebruiken. „Maar ze vindt dat minstens één van ons beiden biologisch verwant moet zijn en dat het beter is dat dat de moeder is.”

Vervolgens laat de man weten dat hij de situatie graag wilde begrijpen, maar dat hij onaangenaam verrast werd door wat zijn vrouw tegen hem zei. „Ik vroeg haar of ze iemand bijzonder in gedachten had als donor en ze bleef maar een collega aanhalen, een goede vriend van ons.”

Scheiding

Zijn vrouw bleek hem al een tijdje te bedriegen met de bewuste collega. „Een getrouwde man die al vaak bij ons thuis is komen eten, wiens hand ik meermaals heb geschud. Ze wilde gewoon dat onze kinderen op hem leken – een knappe dokter.”

De man heeft laten weten dat hij inmiddels een scheiding heeft aangevraagd. Ook zegt hij de echtgenoot van de minaar van zijn vrouw op de hoogte te hebben gesteld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw zoekt zaaddonor: Echtgenoot niet knap genoeg
Sluiten