Metro
Metro Nieuws 27 dec 2018 / 12:37 uur

Vader en dochter gaan viral met lief kerstverhaal

De vader van de Amerikaanse stewardess Pierce Vaughan wordt door het internet uitgeroepen tot ‘Vader van het jaar’. Vader en dochter gingen viral na een bijzonder Facebookbericht van één van de vliegtuigpassagiers.

Toen vader Hal Vaughan erachter kwam dat zijn dochter, die stewardess is, de hele Kerst moest werken, besloot hij om tijdens de kerstdagen met al haar vluchten mee te vliegen zodat ze niet alleen zou zijn tijdens de kerstdagen. Familie van de personeelsleden van Delta Air krijgen korting op vluchten of mogen zelfs gratis meevliegen.

Facebook

Hal Vaughan vertelde het hartverwarmende verhaal aan één van zijn medepassagiers, Mike Levy, die het op Facebook deelde. De twee ontmoetten elkaar tijdens een vlucht van Fort Myers naar Detroit. Levy was zo ontroerd door het verhaal van zijn buurman, dat hij het op Facebook zette.

Gepostet von Mike Levy am Montag, 24. Dezember 2018

‘Fantastische vader’

„Ik had het genoegen om naast Hal te mogen zitten op mijn vlucht terug naar huis. Zijn dochter Pierce is stewardess en ze moest tijdens de kerstdagen werken. Daarop besloot Hal om de kerstdagen met haar door te brengen. Hij vliegt vandaag en morgen dus met haar mee op alle vluchten waarop ze moet werken om de kerst met haar te kunnen doorbrengen. Wat een fantastische vader! Ik wens jullie allebei een heel vrolijk kerstfeest!", schrijft Levy op Facebook.

Gepostet von Mike Levy am Montag, 24. Dezember 2018

Kerstwonder

Het bericht werd meer dan 20.000 keer gedeeld en kreeg ruim 110.000 likes. Ook dochter Pierce gaf een reactie op Facebook. „Hij was er bij elke vlucht en zat zelfs in de eerste klas tijdens de vlucht van Fort Myers naar Detroit (een kerstwonder)", schrijft ze.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vader en dochter gaan viral met lief kerstverhaal
Sluiten