Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 31 dec 2018 / 11:39 uur

Politie op de been voor dreigende situatie Venlo

In het centrum van Venlo is zwaarbewapende politie aanwezig. Agenten hebben de Bolwaterstraat afgezet. Ze dragen kogelwerende vesten en helmen. Auto’s worden tegengehouden. Fietsers en voetgangers mogen zich nog wel voortbewegen.

Crimineel conflict

,,Een conflict van het afgelopen weekend in de criminele sfeer, heeft geleid tot een dreigende situatie”, twitterde de politie. ,,De politie heeft maatregelen getroffen vanuit het oogpunt van #veiligheid.”

Verder willen de autoriteiten nog niet heel veel kwijt over het hoe en wat op de onrustige situatie in de Limburgse stad. Buurtbewoners melden aan De Limburger dat de actie vanmorgen om 3.00 al begonnen is.

Onrustige aanloop

Het is hoe dan ook een zoveelste incident tijdens de roerige aanloop naar de jaarwisseling. Door het hele land werden er de voorbije nachten auto’s in de fik gestoken. Ook is er al meermaals bericht over hulpverleners die aangevallen worden door vuurwerkgooiers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie op de been voor dreigende situatie Venlo
Sluiten