Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 12 dec 2018

Lees de Metro van 13 december nu vast online

Wil jij ook je dag goed beginnen met een gloednieuwe Metro? Morgen is hij in de bakken van bijna alle treinstations te vinden, maar online kun je hem ook alvast lezen. Fijn, voor als je niet kan wachten op deze kersverse editie.

Zo kun je lezen over het belang van fietsen met goed voor-en achterlicht. Één op de drie blijkt zonder licht te fietsen, terwijl je volgens de Fietsenbond „voor de prijs van een biertje met licht naar huis gaat.”

Ook hebben we het over de vraag hoe wij boodschappen doen in 2030. Boodschappen doen moet namelijk meer worden dan alleen spullen in een kar stoppen en afrekenen, maar willen we dat wel?

Verder gaan we in op de nieuwe ontdekte diersoorten in Azië, en vertelt de Rotterdamse Heleen Eeuwe hoe haar zoontje niet meer in zijn kamer durft te slapen, nadat de hele straat waarin zij woonden gesloopt werd.

De krant van woensdag 13 december lees je alvast online via deze link.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lees de Metro van 13 december nu vast online
Sluiten