Kyrie Stuij
Kyrie Stuij Nieuws 19 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

De meest opmerkelijke cadeaus tot twintig euro

Een paar kwalitatieve sokken of dat eeuwig terugkerende flesje parfum. Met sinterklaas en kerst voor de deur is het gemakkelijk in oude patronen te vervallen. Als je met jouw cadeau wenkbrauwen wil laten fronzen, neem dan eens een kijkje in de wonderlijke wereld van de (inter)nationale webwinkels. In dit artikel vijf eigenaardige cadeaus voor minder dan twintig euro.

Fashion Statement

Van de witte sok in sandaal tot felgekleurde Crocs. Iconisch, ondergewaardeerd schoeisel, vind je nu terug als hip sokkenprintje. Leuk voor je ’fashion statement’ gedurende de feestdagen. Voor €5,95 te verkrijgen bij ultragadgets.nl.

Je Crocs hoeven nooit meer uit met deze sokken. Foto: Ultragadgets

Hipsterbaard 2.0

Dat is weer eens iets anders dan het optuigen van de kerstboom. De cadeauhype van dit jaar lijkt volledig in te spelen op de bebaarde man. Zo zijn er onder meer speciale vangnetten te koop die je kunt vastmaken aan de badkamerspiegel, zodat de haartjes tijdens het trimmen niet in je wastafel terecht komen. Maar het gezelligste cadeau is wat ons betreft deze feestelijke baardversiering, bestaande uit achttien led-lampjes in verschillende kleuren. Te koop bij Firebox.com voor 12.39 euro.

Alleen de kersttrui ontbreekt nog bij deze feestelijke look. Foto: Firebox

Ruig rioolfeestje

Een ledlamp voor in je wc. Ja, dat lees je goed. Bij Bol.com kun je voor €12,95 je toiletpot in allerlei kleuren laten oplichten. Volgens de webwinkel ’een ware disco in je toiletpot’ en ook nog eens prettig voor je medebewoners. Met de sensor van het toiletlicht kun je namelijk ’s nachts de pot vinden zonder de schakelaar van je lamp te hoeven aanraken.

'Je toiletpot verandert in een ware disco'. Foto: Bol.com

Guilty pleasure

Noppenfolie uitknijpen of als eerste het mes in een nieuwe pot pindakaas kunnen zetten. Misschien wel de ’guilty pleasures’ onder aangename bezigheden. Wij verwachten dat de ’quirky citrus spritzer’ zo’n zelfde gevoel geeft. Het gaat om een losse spray met een scherp uiteinde dat je rechtstreeks een limoen of citroen in steekt. Dat spuit je vervolgens als dressing over een salade of in een cocktail. Voor iets meer dan vijf euro te verkrijgen op Amazon.com.

De 'quirky citrus spritzer'. Foto: Amazon

Feestelijke vlammen

Vlammen in verschillende felle kleuren. Dat belooft het pakje ’mystical fire’ te doen, verkrijgbaar bij de webwinkel ditverzinjeniet.nl. Met drie pakjes (€2,95 per stuk) geniet je een half uur lang van het sprookjesachtige vuur op hout.

Een kampvuur in alle kleuren van de regenboog. Foto: ditverzinjeniet.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.