Metro
Metro Nieuws 13 nov 2018 / 07:19 uur

Boer zoekt Vrouw-Harrold is smoorverliefd

Zagen we afgelopen zondag dat deelnemer Harrold werd afgewezen door boerin Steffi, heeft hij nu zijn droomvrouw gevonden. En nee, het is niet Steffi!

Gevoelens

Harrold vertelt op de radio aan dj Gijs Staverman dat hij na de opnames een vrouw heeft ontmoet, in een feesttent op een ‘truckshow’. „Zo ben je jarenlang vrijgezel en zo ontmoet je opeens een andere hele mooie vrouw", vertelt Harrold in het programma Gijs 2.0.

Voor Steffi had hij echter wel „goede gevoelens", blikt hij terug. „Ik baalde wel, maar ik had al wel in de smiezen dat de gesprekken tussen haar en Roel net even wat vlotter liepen dat die van Steffi en mij." Eigenlijk had hij de afwijzing al wel zien aankomen, „daardoor kwam de klap wat minder hard aan".

Broer en zus

Toch was het wel een mooie ervaring, vertelt Harrold. Gesterkt door het feit dat hij na de opnames een nieuwe vlam ontmoette. „Na die eerste ontmoeting zijn we op een date geweest, hebben we een terrasje gepakt. Toen had ik wel het een en ander uit te leggen", aldus Harrold. Hij doelt op de Boer Zoekt Vrouw-opnames. „Je kent haar nog maar net, maar ik moest haar wel een geheim toevertrouwen dat nog wel onder de pet gehouden moet worden."

Maar dat deed ze goed, aldus Harrold. „We konden in die tijd ook niet samen in het openbaar komen. We zijn één keer samen boodschappen gaan doen en toen vroeg de cassière of ze me niet ergens van kende. Toen heb ik gezegd dat we broer en zus waren, dat geloofde ze.” Inmiddels is dat gelukkig niet meer nodig en mag Harrold zijn droomvrouw aan de wereld laten zien. Metro wenst ze veel geluk toe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Boer zoekt Vrouw-Harrold is smoorverliefd
Sluiten