Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 20 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Tram botst op camper in Utrecht: dode en gewonden

Een ernstig ongeluk in Utrecht, daar botsten zaterdagochtend een sneltram en camper tegen elkaar op. Eén inzittende van de camper is hierbij om het leven gekomen. Twee anderen raakten gewond, onder wie een kind. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend.

Weg der Verenigde Naties

Het ongeval gebeurde op de kruising Overste den Oudenlaan en de Weg der Verenigde Naties. Het betrof een sneltram richting Nieuwegein-Zuid. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. Wel staat de kruising waarop het ongeluk gebeurde, bekend als ‘gevaarlijk’.

Tram botst op camper in Utrecht: dode en gewonden
Hulpdiensten bij een botsing tussen een camper en tram op de Weg der Verenigde Naties in Utrecht. Bij het ongeval is een persoon om het leven gekomen. Foto: ANP

De schade aan de camper is groot, door de botsing is de voorkant van de camper helemaal weg.

Het tramverkeer tussen Utrecht en Nieuwegein is stilgelegd en de politie doet onderzoek. De politie is daarom op zoek naar getuigen van het ongeluk: ze roepen mensen die in de tram zaten op, om zich te melden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Tram botst op camper in Utrecht: dode en gewonden
Sluiten