Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 11 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Doodgeschoten man in Amsterdam is rapper ‘Bolle’

De man die gister werd doodgeschoten in Amsterdam blijkt de rapper ‘Bolle’ te zijn. Zijn vrienden laten dit weten via social media.

Het is vooralsnog onbekend wat zich precies heeft voorgedaan, maar zijn rouwende vrienden suggereren dat hij wellicht ruzie heeft gehad, waarna hij meedogenloos werd neergeschoten.

Had maar niks gezegd

Een bekende schrijft op Facebook: „Zo jong nog. Waarom jij? Je had nog een lang leven te gaan. Heel veel sterkte. Had maar niks gezegd. Gewoon doorlopen.”

Volgens Het Parool had de rapper inderdaad ruzie, en getuigen melden dat hij als gevolg daarvan in zijn buik werd geschoten.

Geen boef

De echte naam van de rapper is Gondilio, zijn achternaam is onbekend. De rapper groeide op in de Amsterdamse wijk Venserpolder en maakte samen met zes andere jongens deel uit van de groep Sevengang.

Hij volgde een opleiding tot hovenier, waar hij volgens bekenden altijd vrolijk en vriendelijk was en iedereen wilde helpen. „Hij was echt nog heel jong, een kind nog. Echt geen boef. Ik kan me niet voorstellen dat dit om drugs of iets ging. Zo’n jongen was het zeker niet.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.