Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 22 sep 2018 / 11:06 uur

Vrouw hindert politie en arts om bizarre reden

Agenten in De Bilt moesten vrijdagochtend met ‘toeters en bellen’ en hoge snelheid een trauma-arts begeleiden voor een medisch noodgeval: een klein kindje was in nood. Tot grote verbazing van de politie, was er een vrouw die de weg dwarsboomde.

Hoge snelheid

De arts landde met een traumahelikopter in Bilthoven, waar de politie de arts verder zou begeleiden naar de plek van het ongeval. Toen de politie bij de traumahelikopter aankwam, rende de arts met al zijn spullen richting de auto – elke seconde telt immers. Verbazingwekkend genoeg bleef er een vrouw pontificaal bij de auto staan waardoor ze de boel blokkeerde. De vrouw wilde de agenten vertellen dat ze niet zo hard moesten rijden.

De agenten stonden met een bek vol tanden, de tijd voor het kleine kindje tikte namelijk gewoon door. „Stel je voor dat je zelf met spoed politie of ambulance nodig hebt, en er dan iemand is die de boel dwarsboomt”, schrijft de Politie op Facebook.

In verband met de haast, zijn er geen adresgegevens van de vrouw opgeschreven. De politie hoopt dat zij de oproep op Facebook leest en ‘zich diep gaat schamen’, aldus RTV Utrecht. Hoe het met het kind gaat, is onbekend. De medische gegevens worden niet aan de politie verstrekt.

112, DAAR RED JE LEVENS MEE, TOCH?? Vanmorgen kregen collega’s van ons het verzoek van onze meldkamer om de trauma…

Gepostet von Politie De Bilt am Freitag, 21. September 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw hindert politie en arts om bizarre reden
Sluiten