Metro
Metro Nieuws 14 sep 2018 / 17:46 uur

Smakelijk: man vindt slijmerig hart in KFC-maaltje

We hopen dat je niet net je tanden zet in een gepaneerd en gefrituurd maaltje, want wat je nu gaat lezen is niet bijster smakelijk.

Een 21-jarige jongen uit Australië postte een boos berichtje op de Facebookpagina van KFC, omdat hij een ‘rauw en slijmerig’ hart vond in zijn doosje kip.

In eerste instantie dacht de jongen, genaamd Timothy, nog dat er niets aan de hand was, want er zat het welbekende paneerlaagje overheen. Maar het viel hem op dat het er anders uitzag dan de rest van de stukken in zijn Original Tenders Box: het was zwart onder het krokante laagje.

‘Heb ik geluk?’

„Toen ik het laagje ervan af haalde, had ik geen idee wat het was”, vertelt de jongen aan Daily Mail Australia. Maar al snel ziet hij dat het gaat om een kippenhart. In de Facebookpost vraagt hij aan de keten of het soms vaker voorkomt, of „dat hij toevallig ‘geluk’ heeft”.

'Heb ik soms geluk?' Foto: Facebook

Foutje

De jongen, die wel vaker bij de frituurgigant komt, heeft excuses gekregen van het management van de zaak. „De kip wordt handmatig bereid. Heel soms wordt er een fout gemaakt, en worden organen niet verwijderd terwijl dit wel zou moeten”, schrijft de KFC Australië. De jongen krijgt zijn geld terug, en het personeel van het filiaal krijgt een extra herinnering over het goed bereiden van het voedsel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Smakelijk: man vindt slijmerig hart in KFC-maaltje
Sluiten