Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 13 sep 2018 / 20:51 uur

Lees de krant van morgen nú al online

Het is bijna weekend en de laatste krant van deze week, de krant van vrijdag 14 september, vind je morgen op onder andere de grote stations. Wie niet kan wachten, of morgen een dagje thuis blijft, kan de krant hier alvast lezen.

Klein voorproefje: we besteden veel aandacht aan de langdurige campagne tegen het gebruik van smartphones in de auto. Want ja, dat vinden we allemaal stom, maar toch gebeurt het. In België liep er al een campagne, en die heeft geholpen. Zit de smartphone in de auto hier straks helemaal in het verdomhoekje? Ook hebben we het over de groepsapp. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat al die notificaties en meldingen veel stress veroorzaken en ons gek maken.

Verder lees je onder andere meer over de koopkracht in 2019, blaastestjes voor ‘zatte’ scholieren in Noord-Brabant (say whut), bloeddonatie en geweldige foto’s van een sportende Máxima. Oja: en voor wie nog wel wat euro’s op de bankrekening kan gebruiken (wie niet?) hebben we een aantal nuttige tips.

Check de online versie van Metro hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Lees de krant van morgen nú al online
Sluiten