Metro
Metro Nieuws 1 sep 2018 / 08:44 uur

Knaagdier eet vingers op van pasgeboren baby

Een baby van nog geen twee maanden oud werd deze week ‘aangevallen’ door een knaagdier. Het dier vrat één van haar vingers bijna helemaal op, de andere drie vingers zijn voor een deel opgegeten.

Bloed

Het ongeval gebeurde in Solre-sur-Sambre, een dorp in de Belgische provincie Henegouwen, vlakbij de grens met Frankrijk. De baby sliep op dat moment bij haar tante, schrijven Belgische media. Haar zoon hoorde het meisje huilen en ging een kijkje nemen. Hij zag dat het meisje bloedde aan haar hand.

Het meisje werd direct naar het ziekenhuis gebracht, waar ze momenteel nog verblijft. Daar zagen artsen dat de verwondingen sporen van tanden bevatten. Het is nog niet duidelijk om welk knaagdier het gaat. Dat moet DNA-onderzoek nu uitwijzen.

Onderzoek

Er is nu een gerechtelijk onderzoek (zoals dat in het Belgisch strafrecht heet), gestart. Het meisje komt uit een gezin van vijf kinderen. Het gezin staat al onder toezicht van de Kinderbescherming, omdat haar ouders verslavingsproblemen zouden hebben.

Reageer op artikel:
Knaagdier eet vingers op van pasgeboren baby
Sluiten