Metro
Metro Nieuws 9 sep 2018 / 12:11 uur

Gevaar door bruiloftsstoet van honderd auto’s

Een bruiloftsstoet van zo’n honderd auto’s zorgde zaterdagmiddag voor veel bijna-aanrijdingen in Bergen op Zoom. Doordat bestuurders met hoge snelheid en luid toeterend meerdere verkeersregels negeerden, zijn er mensen in gevaar gebracht.

De politie spreekt van ‘gevaarlijke en onacceptabele situaties’. Getuigen meldden dat zij werden afgesneden, dat auto’s zomaar remden, er bijna aanrijdingen ontstonden met voetgangers, mensen bijna van hun fiets werden gereden en er wegen werden geblokkeerd, schrijft de Telegraaf.

Bruiloftsstoet onderschept

De politie van Bergen op Zoom kreeg meerdere meldingen en heeft de bruiloftsstoet op de snelweg onderschept. Een flinke klus, maar door gebruik van zwaailichten en sirenes, wist de politie de snelheid van de stoet omlaag te krijgen. De stoet is uiteindelijk tot stilstand gebracht.

Eén van de bestuurders van de ‘kopvoertuigen’ is aangehouden. Het voertuig én rijbewijs is in beslag genomen.

Gisteren werd door verschillende burgers gemeld dat er een bruiloftsfeest gaande was in Bergen op Zoom. Een aantal…

Gepostet von Politieteam Bergen op Zoom am Samstag, 8. September 2018

Reageer op artikel:
Gevaar door bruiloftsstoet van honderd auto’s
Sluiten