Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 2 sep 2018 / 14:05 uur

Dronken inbreker steelt niet, maar valt in slaap

Soms heb je een goede dag en soms absoluut niet. Dan word je heel dronken, breek je in en val je vervolgens op de bank in slaap. De 29-jarige Duitse inwoner van het huis vond de inbreker van volgende ochtend op haar bank.

Geheugenverlies

De man is meegenomen door de Duitse politie en zegt in een eerste verklaring dat hij geen flauw idee heeft wat er is gebeurd. Waarschijnlijk heeft hij geheugenverlies door overmatig alcoholgebruik. De man weet alleen nog dat hij op zaterdagavond een feestje met vrienden had.

Volgens de politie is de man dronken het appartementencomplex binnengelopen en heeft hij in het trappenhuis zijn schoenen en broek uitgedaan. Vervolgens heeft hij de deur van het appartement van de vrouw geforceerd en is hij op de bank in slaap gevallen.

Het is niet bekend of de vrouw een aanklacht heeft ingediend.

Reageer op artikel:
Dronken inbreker steelt niet, maar valt in slaap
Sluiten