Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 16 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Bruid woest op gasten die geen $2000 willen betalen

Over Nederlanders zeggen ze dat ze gierig zijn, maar een Amerikaanse bridezilla zal dit waarschijnlijk ook verklaren als het om haar ‘vrienden’ gaat. De vrouw is namelijk woest op haar vrienden, waarvan bijna niemand op haar bruiloft wil komen. De reden? Het attenderen van de bruiloft kost gasten ‘slechts’ 2000 dollar en dat vinden veel mensen, tot grote onvrede van de bruid, te veel.

Van thailand naar hawaï

De bruid in kwestie had in eerste instantie samen met haar toekomstige man besloten om te trouwen op Thailand, wat de gasten 3000 dollar zou kosten, mochten ze aanwezig willen zijn. Op deze oproep reageerden van de 150 genodigden slechts negen positief: een doorn in het oog van de bruid.

Ze besloot daarom het feestje te verplaatsen naar Hawaï, wat iets dichterbij was en waardoor ze duizend dollar van de prijs af kon snoepen. Echter vond het meerendeel van de gasten dit nog steeds een beetje te veel gevraagd en twee van de negen mensen die voorheen op ‘gaan’ stonden, bleken Hawaï niet op hun bucketlist te hebben staan: nu zouden er slechts zeven mensen aanwezig zijn op het huwelijk van de bridezilla.

‘Geluk komen vieren’

De vrouw in kwestie pikt dit niet van haar vrienden en schrijft uit ongenoegen op Facebook: ,,Oké, ik snap het, 3000 dollar betalen voor mijn speciale dag is wat te veel gevraagd voor sommigen van jullie. Ik zou het voor jullie betalen, maar dat terzijde."

,,Maar toen we onze trouwbestemming veranderden in Hawaï, wat voor ieder van jullie prima te bereiken is, klikten maar zeven jullie op attending??? Het kost minder, maar nog minder van jullie zijn bereid om te komen?! Is dat hoe jullie denken over *** en mij? Jullie kunnen geen 2000 dollar sparen om ons geluk te komen vieren?!”

Ontvrienden

De furieuze vrouw dreigt zelfs om alle mensen die niet naar hun bruiloft willen komen te ontvrienden. ,,Ik zou zweren dat ik betere vrienden had", besluit ze haar beklag.

De website waar de facebookposts naar gestuurd zijn, Reddit, heeft de naam van de bruid onzichtbaar gemaakt, waardoor geen enkele nieuwssite in staat is te achterhalen wie de bruid is en of het niet om een (zeer goed) staaltje acteerwerk gaat. Bizar is het in ieder geval wel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.