Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 21 aug 2018 / 12:50 uur

Zwerfhond bedelt voor geld, koopt er een hotdog van

Hij doet het iets slimmer dan bedelen om een oud snoepje: zwerfhond Cabron (dommerik in het Spaans) bedelt voor geld en koopt daar dan zijn favoriete snack voor: een lekkere hotdog.

Verdiende snack

Volgens de geruchten is Cabron een reguliere klant bij de hot dog stand in het Mexicaanse Tezoyuca. Hij gebruikt zijn schattige uiterlijk op meerdere manieren. Slinks draait hij om mensen heen die richting de hot dog kraam lopen, zodat hij misschien wat geld bij hen kan aftroggelen. Eenmaal geld in de poten, loopt Cabron richting het standje en betaalt de eigenaar van het standje om hem te laten zwoegen voor zijn verdiende snack.

Compleet normaal

Een voorbijganger filmde het tafereel van Cabron, waarbij ook te zien is dat hij met kwispelende staart staat te wachten op zijn maaltijd. Het leukste: de eigenaar van de hot dog stand lijkt het hele gebeuren compleet normaal te vinden, neemt het geld van de hond aan en gaat aan de slag. Een filmpje van dit alles is te bekijken via Unilad.

Voor de mensen die bang zijn voor het lot van Cabron: het schijnt dat de vrouw die eigenaar is van de hotdog stand het beest inmiddels heeft geadopteerd. Genoeg worsten dus voor de rest van zijn leven!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zwerfhond bedelt voor geld, koopt er een hotdog van
Sluiten