Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 13 aug 2018 / 08:49 uur

Woedende aannemer sloopt 5 huizen net na het bouwen

Aannemers, ze kunnen de mooiste huizen voor je bouwen maar ze kunnen met die grote kranen ook zo weer de voorgevel plat rijden. Dat hebben de toekomstige bewoners van vijf huizen in het Engelse plaatsje Buntingford wel gemerkt.

Met degene die je huis bouwt moet je natuurlijk ook geen ruzie krijgen. Naar verluidt zouden er problemen zijn ontstaan rondom de prijsafspraak tussen de aannemer en de toekomstige bewoners. De aannemer was het vervolgens zo zat dat hij zijn kraan gebruikte om de pasgebouwde huizen weer af te breken.

https://twitter.com/EHertsRrlPolice/status/1028644352304787456

De 31-jarige Engelsman zou volgens getuigen lachend van het ene huis naar het andere huis zijn gereden. Verschillende Engelse media melden dat er onenigheid zou zijn over geld. De aannemer zou nog geld krijgen van de mensen die stonden te trappelen hun nieuwe huis te bewonen. In totaal zou het gaan om een klus van omgerekend zo’n drie miljoen euro. Hoeveel de man daar nog van tegoed had, is onduidelijk.

Bange buurtbewoners

Omstanders waren bang dat de vrolijke man ook de rest van de wijk zou slopen, maar hij had het echt alleen op de nieuwe huizen gemunt. De politie heeft de man gearresteerd en hij is rustig meegegaan naar het bureau. Online wordt de man bijgevallen door mensen die het volledig met hem eens zijn. Zij vinden het terecht dat als je niet betaalt, je ook geen huis krijgt.

Anderen vragen zich af of de politie ook de wanbetalers heeft opgepakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Woedende aannemer sloopt 5 huizen net na het bouwen
Sluiten