Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 9 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Vliegtuig vertrekt niet door 600kg papier aan boord

Een Amerikaanse vlucht vanuit Washington D.C. naar Los Angeles heeft begin deze week wat vertraging opgelopen bij de vlucht omdat het toestel een tikkeltje te zwaar geladen was. Blijkbaar lag er zo’n 635 kilogram aan overheidsdocumenten in de bagageruimte, die eerst verwijderd moesten worden voor het vliegtuig kon opstijgen. En dan denk jij dat je er op je bureau een onoverwinnelijke stapel papieren ligt…

Het nieuws werd bekend nadat de piloot de passagiers op de hoogte had gebracht van de vertraging en de reden erachter. Dat leidde tot wat hilariteit bij een van de passagiers aan boord, Robert Hernandez, die het voorval op zijn Twitter-account zette.

Postkantoor

The Washington Post kwam het nieuws op het spoor en informeerde bij de luchtvaartmaatschappij American Airlines naar het voorval. De woordvoerder Matt Miller bevestigde dat inderdaad een van de vluchten een half uur vertraging had opgelopen, maar Miller wilde over de oorzaak niks kwijt. Het is dus niet volledig zeker dat het geen flauwe grap van de piloot was. Echter is het wel bekend dat de luchtvaartmaatschappij American Airlines een contract heeft met het postkantoor de U.S. Postal Service.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.