Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 22 aug 2018 / 04:24 uur

Verkeershinder: dikke mist Utrecht en Zuid-Holland

Het is oppassen geblazen voor het verkeer in Utrecht en Zuid-Holland. In die provincies komen dichte mistbanken voor. Het zicht bedraagt 100 tot 200 meter en daarmee zijn de mistbanken hinderlijk voor het verkeer, waarschuwt Weeronline.

Ook elders in het westen en zuiden is het nevelig en kan het lokaal flink mistig zijn. Naar verwachting trekt de mist na zonsopkomst snel op.

Het zicht is tot dusver het slechtst in De Bilt met 99,2 meter rond 3:00 uur afgelopen nacht. In Cabauw (Utrecht) is een minimaal zicht van 105 meter gemeten en in Voorschoten (Zuid-Holland) was het zicht op het slechtste moment tot nu toe 164 meter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verkeershinder: dikke mist Utrecht en Zuid-Holland
Sluiten