Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 28 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Trouwde Ed Sheeran in het geheim zonder mediacircus?

De meeste bruiloften van de sterren komen uitgebreid aan bod in de media. Voor de Britse Singer-songwriter Ed Sheeran lijkt dit een tikkeltje anders gegaan te zijn. Het lijkt erop dat de 27-jarige zanger trouwde in het diepste geheim met zijn vriendin die hij al vanaf de middelbare school kent.

Openbaar

De burgerlijke staat van Sheeran was onderwerp van gesprek tijdens een interview met Access. Voorzichtig probeerden zij wat informatie los te weken over het aanstaande huwelijk. Hij antwoordde nauwelijks op de vragen, maar liet met een niet zo subtiel gebaar zien hoe de vork in de steel zat. Toen hij met een grote glimlach de ring om zijn vinger liet zien, wisten de interviewers genoeg. Sheeran werd gefeliciteerd en meteen rees de vraag: „Hoe heb je dit zo goed verborgen weten te houden.”

Een bijna blozende Sheeran antwoordde dat hij dingen wel vaker niet in het openbaar deed. Toch bleef hij vaag over zijn huwelijk. De felicitaties werden met een glimlach in ontvangst genomen en naast het tonen van de ring zei hij niet daadwerkelijk dat hij in de echt verbonden was. Het is wel bekend dat de muzikant trouwplannen heeft. Begin dit jaar vroeg hij zijn vriendin Cherry Seaborn, waar hij sinds 2015 een koppel mee vormt, ten huwelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.