Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 14 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Oud pand V&D wordt met Halloween ‘Horror Village’

De oude panden van V&D worden nog steeds voor allerlei verrassende doeleinden gebruikt. Zo is bekend geworden dat het voormalige V&D-pand in Arnhem in oktober wordt omgebouwd tot een angstaanjagend spookhuis; de Horror Village.

boordevol schrikmomenten

De organisatie die het spookhuis vormgeeft is 4 Seasons Events uit Apeldoorn. Ze vermelden in de Gelderlander dat het spookhuis spectaculair zal worden en zal draaien om de horrorfilm Halloween. Het spookhuis is maar liefst 1000 vierkante meter en zal boordevol schrikmomenten zijn dankzij ,,huiveringwekkende en vernieuwende acts” die door het oude warenhuis verspreid zijn.

doodenge acteurs gezocht

Wie trouwens nog geen baantje voor oktober heeft: 4 Seasons Events is hard op zoek naar doodenge acteurs die een handje mee willen helpen aan de Horror Village. Wie zin heeft om mensen de stuipen op het lijf te jagen kan zich opgeven via de website; zondag worden er audities gehouden, eveneens in het voormalige V&D-gebouw.

HorrorDome

Het is niet de eerste keer dat je in Arnhem goed aan je trekken komt als horrorliefhebber: vorig jaar bracht de stad ook al het doodenge HorrorDome tot leven. Dat was toen in de leegstaande Koepelgevangenis.

Wie gewoon een bezoekje wil gaan brengen aan het spookhuis in oktober dient zich trouwens wel aan een paar regels te houden: je mag geen acteurs aanraken (zij jou wel). Als je je angst of agressie dan maar op het decor wilt botvieren: dat mag ook niet, want het is verboden het decor te vernielen.

Omdat het allemaal toch wel eng is mag je onder de 16 jaar alleen naar binnen met je ouders en je mag geen scherpe voorwerpen, maskers, kostuums of kunstbloed mee naar binnen nemen. Bovendien is het betreden van het spookhuis op eigen risico. Je bent dus gewaarschuwd…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.